Category_Uutiset

Andiatalle myönnetty Design from Finland -merkki

Andiatalle myönnetty Design from Finland -merkki

Andiata liittyy lukuisten vastuullisten suomalaisyritysten joukkoon saavuttamalla Design from Finland -merkin. Vuodesta 1986 asti Andiata on luonut tyylikkäitä, monipuolisia ja laadukkaita vaatteita, jotka sopivat naisten erilaisiin elämäntyyleihin ja -vaiheisiin. Design from Finland -merkki vahvistaa Andiatan sitoutumisen luomaan vastuullista ja laadukasta muotia yrityksen edustaessa suomalaista muotoilua maailmalla.

Design from Finland -merkki tunnustaa tuotteiden olevan muotoiltu Suomessa, ja että merkin saanut organisaatio investoi ammattimaiseen suomalaiseen muotoiluun. Merkki vahvistaa muotoilun ainutlaatuisen alkuperän sekä tuotteiden käyttäjälähtöisyyden.

Andiata tunnetaan tyylistään, jossa pohjoismainen minimalismi yhdistyy pariisilaiseen naisellisuuteen. Klassinen ja kestävä muotoilu on Andiatan perusarvoja, joilla luomme kestävää muotia äidiltä tyttärelle.

Merkki myönnetään vain yrityksille, jotka edistävät vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä koko tuotantoketjussaan. Andiatan tuotannosta kaksi kolmasosaa sijaitsee Euroopassa, ja minimoidaksemme hiilijalanjälkeämme suurin osa tuotannostamme sijaitsee vain kahden tunnin päässä virolaisesta valmistuspäämajastamme. Andiatan missio on luoda kestävää muotia vuosikausiksi, joten tuottajapartnerimme ovat tarkasti valittuja.

Design from Finland -merkki tuo suomalaista design-taitoa näkyväksi ja luo mielenkiintoa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. www.designfromfinland.fi

Reading next

Princess of Sweden Sofia in ANDIATA
Andiata awarded the Design from Finland mark

NEWSLETTER

Free shipping over 250€

Secure payments & free returns

Fast delivery